четвер, 07 лютого 2019 18:00

Із квітами і колишніми "регіоналами": як Луценко святкувала день народження
7

Ірина Геращенко вітає тезку
Фото: strana.ua
Ірини фотографуються на пам'ять
Депутати стали в чергу для привітання. Першими опинилися Олександр Долженков із "Опозиційного блоку" та Антон Яценко з "Відродження"
Ірина Луценко у свій день народження намагається вкладасти розум у мізки колег
Популярністю Ірина Луценко користується не лише у нардепів

Представник президента і дружина генпрокурора Ірина Луценко свій 43-ій день народження зустрічала на роботі - у Верховній Раді.

7 лютого жінка третього тисячоліття добросовісно відпрацювала, тиснучи кнопки системи "Рада" за важливі державні рішення.

Між тим політик приймала вітання від колег. Голова ВР Андрій Парубій із президії повідомив усім про свято Луценко і привітав. Його перший заступник Ірина Геращенко вийшла в залу і подарувала іменинниці букет тюльпанів.

Згодом до іменинниці вишикувалася черга. Біля дружини генпрокурора підловили Олександра Долженкова із "Опозиційного блоку" та Антона Яценка з "Відродження".

Привітав свого представника у парламенті і президент Петро Порошенко. Він приїхав підтримати зміни до Конституції щодо курсу України на ЄС і НАТО.

"Ірина Степанівна, сьогодні може статися так, що ваш день народження співпаде з унікальним доленосним голосуванням у Верховній Раді", - наголосив глава держави.

Для святкового дня парламентська модниця обрала червоний брючний костюм. Його поєднала з білою сорочкою із тонким червоним кантом. До нього вдягла чорні туфлі на золотих підборах від бренду Tom Ford. Подібні у мережі можна знайти від 790$. Втім, не виключено, що політик купила їх на знижці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина генпрокурора поділилася секретами свого схуднення

Ірина Луценко неодноразово приходила на роботу в дорогих вбраннях. При цьому представник президента у Верховній Раді стверджує, що шиє одяг сама, а прикраси назвала біжутерією. Брендові сумки дружина генпрокурора задекларувала як подарунок.

Зараз ви читаєте новину «Із квітами і колишніми "регіоналами": як Луценко святкувала день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі