вівторок, 17 квітня 2007 08:51

Івченка виключили з виборчого списку НСНУ. Гриценко замість нього

Вчора на V з"їзді партії Народний союз "Наша Україна" (НСНУ) затвердили програму партії і погодили список кандидатів в народні депутати.

Зокрема, з виборчого списку кандидатів в народні депутати від "Нашої України" більшістю голосів виключили екс- главу "Нафтогазу" Олексія Івченко. За інформацією Комерсанта, Івченко до кінця був упевнений, що його кандидатуру підтримають, тому припинив своє членставо в Конгресі українських націоналістів (КУН).

Замість Івченко в списку НСНУ зайняв місце міністр оборони Анатолій Гриценко. Спочатку його кандидатура там не фігурувала. Як пише "Комерсант", Гриценко не захотів бути в одному списку із колишнім керівником "Нафтогазу" Івченка.

Видання пргнозує, що найвірогідніше Гриценко потрапить в першу п"ятірку партії разом з лідером НУ Вячеславом Кириленко, главою секретаріату президента Віктором Балогой та музикантом Святославом Вакарчуком.
Ім"я ще однієї людини в першій п"ятірці залишається невідомим.

Зараз ви читаєте новину «Івченка виключили з виборчого списку НСНУ. Гриценко замість нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі