пʼятниця, 15 квітня 2011 22:45

Івано-Франківська облрада вимагатиме у Януковича відставку Азарова

Івано-Франківська облрада вимагатиме у Януковича відставку Азарова

Івано-Франківська обласна рада з ініціативи "Фронту Змін" прийняла рішення звернутися до Президента України Віктора Януковича з вимогою відправити у відставку Прем'єр-міністра України Миколу Азарова та Кабмін. Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківської обласної організації "Фронту Змін".

Голова фракції "Фронт Змін" Володимир Шкварилюк вніс до порядку денного питання про звернення до Президента України з вимогою відставки уряду. Депутати підтримали винесення цього питання на розгляд сесії.

"Минуло більше року роботи українського уряду на чолі з Миколою Азаровим. Але прем'єр так і не спромігся подати до парламенту план розвитку держави на 2011-й рік. Україні не потрібний уряд, який не знає, що робити. Кабмін Азарова не може створити в країні нічого, крім проблем. Партії регіонів слід визнати свої кадрові помилки і розпочати це з відставки уряду Миколи Азарова. Уряд, що обманює свій народ, повинен піти у відставку. За новою Конституцією Президент може зробити це одноосібно", – наголосив Володимир Шкварилюк.

Зараз ви читаєте новину «Івано-Франківська облрада вимагатиме у Януковича відставку Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі