субота, 02 жовтня 2010 15:08

Іван Драч нагадав, що Ющенко теж тиснув на суд

Іван Драч нагадав, що Ющенко теж тиснув на суд

Розширення повноважень президента має допомогти Віктору Януковичу дістати поклик, що він відповідальний за всю Україну. Не тільки за Схід або Південь.

Таку думку висловив у коментарі кореспонденту Gazeta.ua поет Іван Драч.

"Зараз ця відповідальність має бути інакшою, ніж тоді, коли "регіонали" йшли на абордаж і казали, що "всьо будєт Донбас", - зазначив він.

Нагадаємо, у п"ятницю Конституційний суд відмінив політичну реформу 2004 року і повернув у дію Конституцію 1996 року.

"Рідкісна однодушність була у суддів, правда? Це вже саме по собі багато значить. Тепер усі можливі ресурси буде зосереджено в одних руках. Ми стоїмо перед тим, що дуже важко спрогнозувати, в який бік усе це буде повертатись і як", - наголосив поет.

"Тиснули на суд, звісно. Як же без цього? Хоча ж це не вперше. Ющенко теж тиснув на суд. Усі на нього тиснуть", - підкреслив Драч.

За його словами, коли концентрація влади в одній особі, "треба бути дуже уважними та обережними в такій ситуації і впливати на цю особу".

"Я сам пішов до Громадської ради, бо хотів захищати культуру та інші наші здобутки. Допомагаю Борису Олійнику в Шевченківському комітеті. Бо стою за те, щоб щось залишилось з того, про що ми так довго мріяли і як так дуже всі обісралися", - додав поет.

Зараз ви читаєте новину «Іван Драч нагадав, що Ющенко теж тиснув на суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі