четвер, 01 березня 2007 14:54

Інтерпол поновив розшук Боделана

Національне бюро Інтерполу поновило розшук щодо колишнього мера Одеси Руслана Боделана. Про це сказав виконувач обов"язків керівника робочого апарату Національного бюро Інтерполу Ростислав Вергелес.

"Від сьогодні він перебуває в розшуку", - зазначив він.

За словами Вергелеса, Боделан розшукувався одеською міліцією, а після встановлення його місця знаходження "з Росії надійшло офіційне підтвердження набуття ним російського громадянства".

Це, за словами Вергелеса, стало підставою для зняття Боделана з розшуку, який пізніше поновили.

"Це чисто технічне питання. Треба було переоформити картки", - сказав він, додавши, що на даний момент червона картка Інтерполу, яка як відомо передбачає розшук з метою затримання, на Боделана знову заведена.

На запитання, коли саме був поновлений розшук, з яких підстав, а також чи означає це, що міністр внутрішніх справ збрехав, говорячи що Боделан не в розшуку, Вергелес ухилився від відповіді.

Водночас на запитання, чи були продовжені дії щодо екстрадиції Боделана, він не зміг відповісти, порадивши звернутись до Генпрокуратури, оскільки це їхня компетенція.

Водночас голова управління зі зв"язків з громадськістю Костянтин Стогній сказав, що Генпрокуратура проводила службове розслідування щодо підстав зняття з розшуку Боделана одеською прокуратурою, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол поновив розшук Боделана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі