четвер, 11 листопада 2010 11:15

Інфаркт Герман через загиблого сина спонукав її написати книгу

Інфаркт Герман через загиблого сина спонукав її написати книгу

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман за час перебування в лікарні написала книгу.

"Я навіть в реанімації була з комп'ютером. Як сказав мені один з медиків-професорів: людина може робити все, що їй хочеться, - це лише сприяє одужанню", - розповіла Герман "Сегодня".

"Я написала повість "Червона Атлантида". Це книга про трьох сильних жінок, життя яких захоплює ще радянські часи і продовжується в наші. Вони відчувають і щастя, і нещастя, якось справляються з цим. Зараз я вичитую рукопис і десь до кінця місяця перешлю його у видавництво", - додала вона.

За словами Герман, образи головних героїнь збірні і не мають відношення до її особистої біографії.

Вона також сказала, що причиною її інфаркту стала трагедія річної давності, коли у ДТП загинув її син.

"Це не відразу вибухнуло, а дало про себе знати, коли мені ніби стало легше. Але працює банальна істина: все що не вбиває, робить нас сильнішими", - сказала Герман.

За її словами, в лікарні її відвідували близькі та друзі.

"Лікарі не дозволяли, щоб до мене ходило багато народу, але всі мої великі друзі, які завжди приходять до мене у важкий час, були. Серед них Рінат Ахметов, Борис Колесніков, Андрій Клюєв і багато інших", - розповіла Герман.

Газета зазначає, що літературною творчістю Герман займається не вперше - у 2003 році вийшла її збірка новел "Піраміди невидимі".

Як відомо, у середу Герман повернулася на роботу. Близько місяця тому у неї стався інфаркт.

Зараз ви читаєте новину «Інфаркт Герман через загиблого сина спонукав її написати книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі