середа, 28 березня 2007 13:47

Індіанське прокляття: Буш помре до закінчення президентського терміну

Згідно з прокляттям, накладеним на біле населення США індіанським вождем Текумсехом ще в 1811 р., Буш може не дожити до 20 січня 2009 р, коли він має скласти свої повноваження як голова держави.

Коли американці під керівництвом генерала Вільяма Генрі Гарісона (майбутнього кандидата в президенти) практично повністю вирізали народ Текумсеха, вождь передрік смерть Гарісона й обіцяв що після нього, не дочекавшись закінчення свого терміну, вмиратиме кожен великий білий вождь, вибраний в рік, що закінчується на цифру 0. Президентські вибори проходять в США раз на чотири роки, а, значить, кожні 20 років в країні з"являється лідер, що потрапляє під дію прокляття.

Як не дивно, але історія Америки повністю підтверджує правдивість цього прокляття:

Вільям Гарісон, Авраам Лінкольн, Джеймс Гарфілд, Вільям Маккінлі, Воррен Хардінг, Франклін Рузвельт, Джон Кеннеді - обиралися в рік, кратний 10, і незабаром вмирали або були вбиті. Єдиним виключенням можна вважати Рональда Рейгана, що дивом залишився в живих. Через 69 днів після інавгурації в нього стріляли і важко поранили. Говорять, він вижив тільки завдяки дружині, що організувала масові молитви за здоров"я чоловіка.

Джордж Буш, обраний на пост президента США в 2000 г, має всі шанси розділити долю своїх проклятих колег, повідомляє Правда.ру.

Зараз ви читаєте новину «Індіанське прокляття: Буш помре до закінчення президентського терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі