субота, 19 травня 2007 11:26

Хто займе крісла міністрів у новому уряді за версією Леценка

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко сподівається, що після виборів висуванці "Самооборони" отримають шанс очолити Міністерство внутрішніх справ, Міністерство юстиції та Генеральну прокуратуру.

Про це Луценко сказав в інтерв`ю "Дзеркалу тижня", опублікованому сьогодні.

"Ми проситимемо колег по об`єднанню демсил надати нам можливість сформувати у владі блок справедливості. Ми сподіваємося, що висуванці "Самооборони" отримають шанс очолити МВС, Мінюст і Генпрокуратуру й реалізувати нашу програму", - сказав, зокрема, він.

За словами Луценка, "мій недовгий, але вельми корисний досвід роботи в Міністерстві внутрішніх справ переконав мене в тому, що неможливо намагатися відновити справедливість, повагу до закону і верховенство права шляхом призначення окремих героїв на окремі посади".

Він зазначив, що в "Народній самообороні" вважають своїм обов`язком доведення до логічного кінця 18 тис. кримінальних справ проти чиновників усіх рангів і мастей, "які благополучно "поховали" Піскун і Медведько".

Для цього "у нас є команда, в цій команді є фахівці, у фахівців є досвід, бажання й чіткий план дій", додав  Луценко.

Лідер "Народної самооборони" також пообіцяв, що підтримуватиме кандидатуру лідера БЮТ Юлії Тимошенко на посаду прем`єр-міністра, якщо націонал-демократичні сили зможуть одержати більшість у новому парламенті й коаліція ухвалить рішення, що прем`єром має стати Тимошенко, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Хто займе крісла міністрів у новому уряді за версією Леценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі