вівторок, 17 вересня 2019 17:41

Хто взяв на поруки Вілкула і Колєснікова

Хто взяв на поруки Вілкула і Колєснікова
Нардеп Шпенов взяв на поруки Вілкула і Колєснікова.

Колишніх нардепів із "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова, яким Генпрокуратура оголосила про підозру, відпустили на поруки нардепа-самовисуванця з Дніпропетровщини Дмитра Шпенова.

Про це сказав суддя-спікер Жовтневого районного суду міста Дніпра Сергій Мельниченко, пише "Українська правда"

Він уточнив, що два засідання щодо обрання запобіжних заходів Колєснікову і Вілкулу відбулися близько 17:00 16 вересня, вони були відкритими.

За словами Мельниченка, обидва підозрюваних були присутні на засіданні зі своїми адвокатами.

Шпенов був нардепом 8-го скликання від "Опоблоку". Був головою підкомітету з питань цивільного та адміністративного законодавства Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя.

Наразі Шпенов – член комітету Ради з питань правової політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд арештував колишнє майно Порошенка

Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова відпустили на поруки. Таке рішення ухвалив Жовтневий районний суд міста Дніпра.

Вілкула звинувачують у зловживанні владою, що завдало державі багатомільйонні збитки. За даними прокуратури, на посаді голови Дніпропетровської обладміністрації Вілкул надавав сільськогосподарські землі гірничо-збагачувальним комбінатам.

Колєснікова - у завданні збитків державі на понад 16 млн грн . Він дозволив приватизацію будівель науково-дослідного підприємства, яке займалося оснащенням оборонного комплексу.

Зараз ви читаєте новину «Хто взяв на поруки Вілкула і Колєснікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі