Ексклюзиви
понеділок, 27 жовтня 2008 08:16

Хто фінансує партію Тягнибока

Лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок заперечує які-небудь інсинуації і міфи щодо олігархічного фінансування політичної сили.

"Наше фінансування здійснюється представниками середнього класу, тобто малого і середнього бізнесу", - відзначив політик. Його цитує прес-служба партії.

"У "Свободі" ми створили економічну раду, яка об"єднує значну частину підприємців, які є самодостатніми, успішними, які хочуть жити в Україні і бачать майбутнє для своїх дітей в Україні. Вони готові сьогодні вкладати гроші в ідею. Вони сьогодні вірять нам", - сказав Тягнибок.

"Дуже багато тих, які розчарувалися у БЮТі і в "Нашій Україні", вирішили фінансувати сьогодні "Свободу". Приклад - повінь в Західній Україні. До нас прийшли підприємці, поклали на стіл півмільйона і сказали, що ми не віримо цій нинішній владі і що ми б хотіли, щоб саме ви ті гроші розподілили і вирішили питання з допомогою хоч би частково тим людям, які постраждали, що ми і зробили", - заявив лідер "Свободи".

"Сьогодні, як ніколи, ми успішно вирішуємо питання фінансування нашої організації. І ще дуже важливо: "Свобода" не є фінансово залежною ні від кого, і "Свобода" не має єдиного спонсора", - підкреслив Тягнибок, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Хто фінансує партію Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути