понеділок, 17 березня 2008 09:51

Хорошковський звільнив керівника Львівської митниці і ще 15 осіб

На колегії у Львові голова Держмитслужби України Валерій Хорошковський зробив заяву, що керівника Львівської митниці Олександра Моргуна, а також керівників митних пунктів пропуску на території Львівської області звільнено. На місце Моргуна Хорошковський запропонував Олега Гою.

За словами Хорошковського, найбільш кримінальними є митні кодони півдня і заходу України. "За підсумками сьогоднішньої колегії я звільнив в.о. начальника Львівської митниці, а також ще 10-15 осіб – керівників митних пунктів пропуску", – заявив Хорошковський.

За словами голови Держмитслужби України, він дав два місяці новому в.о. керівника Львівської митниці для виправлення ситуації на кордоні. І якщо за цей час не вдасться покращити ситуацію, то і його також буде звільнено. "Ці зміни я робитиму постійно, поки не наведу тут лад", – наголосив Хорошковський.

Новий в.о. начальника Львівської митниці Олег Гоя до цього був керівником відділу координації діяльності митних органів Державної митної служби України, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський звільнив керівника Львівської митниці і ще 15 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі