вівторок, 27 січня 2009 16:18

Хорошковський розповів, як Тимошенко хотіла купити "Інтер"

Хорошковський розповів, як Тимошенко хотіла купити "Інтер"
Валерій Хорошковський, головний митник країни стверджує, що прем`єр-міністр Юлія Тимошенко неодноразово заводила з ним розмову про купівлю у нього телеканалу "Інтер".

"Ці переговори були неодноразовими, - заявив Хорошковський в інтерв`ю Українській правді. - Вони почалися буквально з перших днів, як ми почали працювати: вона – як прем`єр-міністр, і я – як керівник митної служби".

Хорошковський стверджує, що Тимошенко збиралася купити телеканал для себе – не на своє ім`я, але так, щоб мати можливість контролювати канал і втручатися в його інформаційну політику.

"Знаєте, у Юлії Володимирівни специфічне сприйняття свободи слова, - заявив Хорошковський. - Вона вважає, що свобода слова має бути розвинена рівно настільки і доти, доки вона підтримує її особисто. Спершу між нами була просто величезна кількість тертя про те, що показує канал Інтер, як він це показує..."

Хорошковський додав, що періодично отримував від прем`єра "рекомендації, кого звільнити з журналістів".

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський розповів, як Тимошенко хотіла купити "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі