вівторок, 09 листопада 2010 15:00

Хорошковський думає, що переконав Європу у своїй демократичності

Хорошковський думає, що переконав Європу у своїй демократичності

Глава Служби безпеки Валерій Хорошковський сподівається, що резолюція Європейського парламенту по Україні в частині оцінки спецслужби буде зваженою.

Про це Хорошковський сказав в інтерв'ю журналістам, коментуючи проект резолюції Європарламенту, у якому висловлена стурбованість у зв'язку із втручанням Служби безпеки в демократичні процеси.

За його словами, він зустрічався з європейськими депутатами, зокрема, із представниками Європейської народної партії, яка є ініціатором резолюції такого змісту.

"Ми обговорили всі гострі питання, які цікавлять парламентарів. Після цього спілкування в мене склалося враження, що вони змінили ставлення у багатьох питаннях", - сказав він.

"Подивимося на пункти резолюції. Тоді буде зрозуміло, чи це заздалегідь спланований акт, чи резолюція буде зваженою й спрямованою на розвиток двосторонніх відносин між Україною і Європейським Союзом", - сказав Хорошковський.

Крім того, він також вважає, що, характеризуючи роботу СБУ, не можна говорити про повернення до стилю КДБ, тому що він не працював у цій структурі й не знайомий із системою її діяльності.

Як відомо, Хорошковський, будучи главою СБУ, є власником групи телеканалів "Інтер".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський думає, що переконав Європу у своїй демократичності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі