пʼятниця, 04 квітня 2008 12:58

Ходять плітки, що Тарасюк починає дивитися у бік Тимошенко - Стецьків

Майбутня єдина партія на базі блоку НУ-НС має базуватись на "Нашій Україні", "Народній самообороні" та НРУ. Про це заявив сьогодні під час прес-конференції народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків.

За його словами, "стовпами" майбутньої об"єднаної партії мали б стати "Наша Україна", "Народна самооборона", і було б дуже добре, якби до них долучився Народний рух України.

"Правда, є плітки, що його (НРУ) керівництва починає дивитись у бік БЮТ", - сказав депутат.

Він зазначив, що якщо дана інформація підтвердиться, то пересічним активістам НРУ буде запропоновано приєднатися до створення єдиної партії.

Що стосується інших учасників нинішнього блоку, то, за словами Стецьківа, їм пропонуватимуть долучитись на рівноправних умовах до створення єдиної партії. "Але скажемо, що є певний час, і що на наступні вибори блоку вже не буде", - сказав він. На даний момент, за словами депутата, вирішується питання ідеології нової партії, її назва, лідер, а також "рівень пропрезидентськості", повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ходять плітки, що Тарасюк починає дивитися у бік Тимошенко - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі