вівторок, 12 лютого 2019 14:47

Херсонщина може вибухнути напередодні виборів - Безсмертний

Херсонщина може вибухнути напередодні виборів - Безсмертний
Голова партії "РУХ +380" Роман Безсмертний вважає, що Херсон та область може бути плацдармом, який має вибухнути під парламентські чи президентські вибори для продовження реалізації проекту "Новоросія". Фото: Олександр Косарєв

У разі якщо винні у вбивстві Катерини Гандзюк не будуть покарані, ця справа може стати поштовхом для дестабілізації ситуації в регіоні. Про це в ефірі АТR заявив кандидат у президенти, голова партії "РУХ +380" Роман Безсмертний.

"Херсон та область всі ці роки готують для плацдарму, який має вибухнути під парламентські чи президентські вибори для продовження реалізації проекту "Новоросія". Це відчувається, коли там починаєш спілкуватися з людьми", - сказав він.

Безсмертний зауважив, що протягом останнього року звертає увагу влади на "неблагополучні" процеси, які відбуваються у Херсонській та Миколаївській областях. "В цих регіонах не допрацьовують відповідні служби. Там чужа рука править бал", - впевнений політик.

Тому він не виключає, що вбивство Катерини Гандзюк може бути використане Росією для розкачування ситуації в регіоні.

"Дай Боже, сил та розуму слідству, щоб вони знайшли замовників. Дуже хотілося б, щоб доказова база у слідства була достатня, і суд міг прийняти рішення. Тут треба бути дуже обережним, бо буде біда. Це дуже близько від зони бойових дій", - наголосив Безсмертний.

Зараз ви читаєте новину «Херсонщина може вибухнути напередодні виборів - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі