вівторок, 05 жовтня 2010 20:30

Харківський суд відпустив сина чиновника, який торгував трамадолом

Харківський суд відпустив сина чиновника, який торгував трамадолом
У Харкові суд відпустив сина високого начальника, який торгував трамадолом.

Про це заявив 5 жовтня депутат Юрій Кармазін під час розгляду закону про адміністративне судочинство.

"Наприклад, в Харкові затримують одного хлопчика, сина одного начальника великого, який ще зараз працює, 120 тисяч таблеток трамодолу. Суд відпускає його", - обурився депутат.

Як повідомлялося, сьогодні народний депутат Юрій Одарченко (фракція БЮТ), з трибуни парламенту заявив, що жінка голови райдержадміністрації Генічеського району Німетуллаєва на своїх землях вирощувала 20 гектарів марихуани.

Президент Віктор Янукович дав доручення перевірити цю інформацію.

Нагадаємо, ще 13 жовтня 2009 року у Харкові співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю та Служби безпеки України вилучили велику партію наркотиків.

Під час проведення спільної операції співробітниками УБОЗ Головного управління МВС в Харківській області та обласного управління СБУ затриманий 32-річний житель обласного центру, в автомобілі якого виявлено 2 тисячі таблеток трамадолу.

Проводячи обшук у приміщенні затриманого, оперативники вилучили ще 120 тисяч пігулок трамадолу, тисячу таблеток екстазі та один кілограм амфетаміну.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Харківський суд відпустив сина чиновника, який торгував трамадолом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі