середа, 20 жовтня 2010 09:08

Харківські студентки знялися для політичного календаря

Харківські студентки знялися для політичного календаря

Студенти факультету журналістики Харківського національного університету ім. Каразіна, за прикладом студентів журфаку МДУ, вирішили видати свій календар.

Як пише МедиаПорт, в ньому студенти ставляють гострі питання українській владі. Зокрема, вони запитують скільки коштує безкоштовна медицина, навіщо покупцям second hand'у "зв'язують руки", чому б'ють в райвідділах міліції, як позбутися заторів на дорогах і т.д.

При цьому календар Президенту і прем'єру, або поширювати в супермаркетах харківські студенти не хочуть. Тому що, з їхніх слів, питання тут швидше риторичні.

Нагадаємо, студентки факультету журналістики МДУ підготували прем'єр-міністру Росії Володимиру Путіну подарунок до дня народження у вигляді еротичного календаря.

Водночас інші студентки журфаку МДУ зробили свій варіант подарунка Путіну: дівчата сфотографувалися в чорних сукнях із заклеєними скотчем ротами. Кожна з них адресувала російському прем'єру: Свобода зібрань завжди і скрізь?, Коли звільнять Ходорковського?, Хто вбив Політковську?, Коли наступний теракт? та інші.

Зараз ви читаєте новину «Харківські студентки знялися для політичного календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі