четвер, 25 листопада 2010 12:53

Харківські підприємці вимагатимуть відставки "афериста" Азарова

Харківські підприємці вимагатимуть відставки "афериста" Азарова

На ринках Харкова в четвер оголошено страйк.

Із проханням не працювати 25 листопада до всіх підприємців і торговців на ринках звернувся Харківська міська організація Спілки підприємців.

Керівник цієї організації Олександр Шармар сказав УНІАН, що підприємці Харкова продовжують наполягати на необхідності застосування вето до Податкового кодексу України.

"Ми попросили підприємців не виходити на робочі місця на знак протесту проти ухвалення нинішнього Податкового кодексу", - сказав Шармар.

За його словами, у четвер вдень у центрі Харкова на майдані Свободи скликається мітинг, організатором якого виступає Спілка підприємців. Підтримують акцію обласна профспілка таксистів і Клуб підприємців міста.

За словами Шармара, підприємці Харківщини вимагатимуть "відставки уряду Миколи Азарова у повному складі".

"Ми не хочемо, щоб нами правили непрофесіонали і аферисти", - заявив керівник організації.

 

Раніше повідомлялося, що влада почала перемовини з підприємцями стосовно Податкового кодексу. За словами Клюєва, в документі будуть враховані "розумні побажання підприємців".

Однак, вчора група підприємців, які вже третій день вели переговори з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, не погодилась на пропозиції уряду.

Зараз ви читаєте новину «Харківські підприємці вимагатимуть відставки "афериста" Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі