вівторок, 06 травня 2008 20:52

Харківська облрада проведе сесію на майдані Свободи просто неба

Позачергова сесія Харківської облради, яка запланована на 8 травня, пройде навпроти Будинку рад на майдані Свободи просто неба.

Як повідомили у прес-службі Харківської облради, таке рішення за ініціативою голови облради Василя Салигіна було прийняте сьогодні на засіданні президії облради.

Виступаючи на засіданні, Салигін повідомив, що розпорядженням ГоловКРУ припинені операції на рахунках облради, крім тих, за якими нараховується зарплата.

Салигіна звернув увагу членів президії на те, що в такій ситуації облрада не може проводити пленарне засідання в сесійній залі, тому що не має можливості оплачувати електроенергію та інші послуги. У зв`язку із цим голова облради поставив на голосування пропозицію про проведення пленарного засідання ХХVІІ сесії облради на майдані Свободи. Президія підтримала пропозицію Салигіна.

Голова облради також дав розпорядження поставити в гараж свій службовий автомобіль, а також службові автомобілі його заступників, повідомили у прес-службі.

Раніше Салигін заявив, що дії КРУ з блокування розрахункових рахунків Харківської облради - "чергова акція уряду Тимошенко, спрямована на знищення органів місцевого самоврядування". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Харківська облрада проведе сесію на майдані Свободи просто неба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі