пʼятниця, 07 листопада 2008 08:10

Хара: "Регіонал"-зрадник віддав БЮТ свою картку для голосування

Хара: "Регіонал"-зрадник віддав БЮТ свою  картку для голосування
У Партії регіонів хитань не відбувається, як би цього і хто б не чекав. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Василь Хара, коментуючи думку депутатів, що ПР почала "розсипатися".

"Під час голосування в парламенті була ситуація, коли Василь Грицак був відсутній у сесійній залі, а його картка знаходилася у БЮТ і "голосувала". І друге - Дмитро Табачник, коли буває в залі, його голосування не завжди збігається з голосуванням фракції ПР, хоча це буває вкрай рідко та не з принципових питань. Але переважно, коли його немає в залі, то і його картка не голосує", - зазначив політик.

Коментуючи думку Василя Грицака, що в ПР близько 30-ти осіб, які не згодні з головною позицією партії, Василь Хара акцентував, що мова може йти лише про двох людей - про Гицака й Табачника.

"Наскільки я розумію і бачу, що більше немає таких, хто міг би мати схожу з їхньою позицію", - також сказав він.

"Що стосується Табачника, то ми самі винні. Ми, власне кажучи, виштовхнули дуже потужного нашого члена фракції, дуже розумного, інтелігентного й дуже гідну людину. А щодо Грицака, то у того особисті мотиви. Вони швидше за все пов"язані з матеріальними інтересами, бізнесом, але не з ідеологією, як такою", - відзначив В.Хара.

Він також припустив, що про вихід їх із ПР мова йти не може: "Це малоймовірно, тому що голосуванням ці дві люди показали, що вони ніяк не пов"язані з рішеннями фракції ПР", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Хара: "Регіонал"-зрадник віддав БЮТ свою картку для голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі