понеділок, 01 листопада 2010 20:57

Гурвіц пригрозив Януковичу

Гурвіц пригрозив Януковичу
Сьогодні увечері, 1 листопада, прибічники мера Одеси Едуарда Гурвіца збираються на площі перед будівлею мерії Одеси.

За останніми даними, на Думській площі зібралося близько 3000 людей.

На площі встановлена сцена, на якій перебувають соратники Гурвіца: Сергій Братчук, Валерій Песецький, Олександр Кам'яний, а також керівники промерських організацій.

"Одесити проводитимуть мітинги, допоки Президент не побачить, що Одеса стала на диби. Якщо він пропхає на Думську Костусєва, то Одеса мітингуватиме. Сьогоднішній захід - це попередження Президентові", - заявив Песецький.

Після цього виступив сам Гурвіц.

"Сьогодні, буквально годину тому, закінчилася прес-конференція міжнародних спостерігачів, на якій повідомили, що таких нечесних і несправедливих виборів вони вже давно не бачили", - заявив він.

"На руках у фальсифікаторів пачки з бюлетенями, у них немає ні сорому, ні совісті. Але те, що ви тут - показує те, що ми переможемо. Я Одесу не здам, я з вами", - додав Гурвіц, знизав руками присутнім на сцені і пішов.

Водночас на екрані демонструються результати екзит-полу, проведеного російським Центром політичних технологій, за версією якого Гурвіц набрав більше голосів, ніж Костусєв.

Перед акцією телеканал Круг за допомогою рядка, що біжить, закликав одеситів прийти на Думську площу о 18:00. Крім того періодично демонструвалася частина передвиборчого ролика Гурвіці, а саме слова "Я Одесу не здам".

Нагадаємо, що за даними екзит-полу, проведеного Савік Шустер Студія, чинний глава Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв лідирує у перегонах на посаду мера Одеси з 48% голосів виборців. Найближчий конкурент кандидата від Партії регіонів Костусєва, Гурвіц, набирає 36,8% голосів.

Водночас, згідно з даними екзит-полу R&B Group Костусєв набрав 47,24%, а Гурвіц - 35% голосів виборців.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Гурвіц пригрозив Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі