понеділок, 31 жовтня 2011 14:18

Губернатор Житомирщини проклав у селі дорогу, та тільки до свого будинку

Губернатор Житомирщини проклав у селі дорогу, та тільки до свого будинку

Губернатор Житомирщини Сергій Рижук проклав у селі дорогу тільки до свого будинку.

Губернатор живе у селі Кам'янка неподалік Житомира, де загалом проживає близько 600 осіб, повідомляє Перший житомирський інформаційний портал.

У Кам'янці знайти будинок губернатора Рижука не складно. До нього веде нова дорога, яку нещодавно проклали. За його парканом дорога закінчується. Зараз у будинку губернатора кладуть нову покрівлю та закінчують зовнішні роботи.

Паркан Сергія Рижука якісно відрізняється від сільських огорож. Він викладений з червоно-жовтої цегли та має чорні ковані ворота. Частина ділянки, яка виходить до ставу, огороджена металевою сіткою.

Місцеві розповідають, що їм часто забороняють ловити рибу на водоймі, пояснюючи це тим, що ставок у оренді. Втім, журналіст "Першого" без перешкод зміг пройти до ставу, де кілька рибалок ловили рибу з човна.

У селі кажуть, що Рижук останнім часом рідко приїздить додому. Люди пов'язують це із ремонтом будинку. Усією роботою в Кам'янці керує його дружина Людмила, переконують односельчани.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Житомирщини проклав у селі дорогу, та тільки до свого будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі