понеділок, 15 жовтня 2007 10:25

Губернатор Полтавщини згоден з кадровими пропозиціями БЮТ

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Асадчев погоджується з кадровими пропозиціями БЮТ і готовий призначити своїми заступниками їх представників за умови формування в облраді постійної коаліції НУ-НС і БЮТ. Про це губернатор повідомив журналістам  14 жовтня у Кременчуцькому районі.

За його словами, він спокійно сприйняв заяву керівництва Полтавській обласній організації Блоку Юлії Тимошенко про те, що вони претендують на посаду губернатора і двох заступників у Полтавській області.

"Я підтримую їх. Проте БЮТ, на жаль, зняв свого представника з посади голови облради і передав це крісло представникові Партії регіонів. На сьогодні ніякої політичної коаліції в облраді не існує. Є ситуативна коаліція. Нинішні кадрові пропозиції можуть бути враховані за головної умови - створення в облраді постійної коаліції НУ-НС і БЮТ. При цьому у коаліції мають бути чітко прописані формат діяльності, її мета і завдання", - сказав Асадчев.

Нагадаємо, минулого тижня Полтавська обласна організація Блоку Юлії Тимошенко заявила, що претендує на посаду губернатора і двох заступників у  Полтавській області. Свої вимоги керівництво партійної організації обґрунтовує перемогою БЮТ на виборах у регіоні: блок набрав 37,86% голосів виборців, випередивши інші партії і блоки, пише УНИАН

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Полтавщини згоден з кадровими пропозиціями БЮТ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі