понеділок, 10 березня 2008 15:08

Губернатор Харківщини сподівається на перевибори мера за підсумками розслідування його діяльності

Голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков сподівається, що Верховна Рада ухвалить рішення щодо дострокових виборів мера Харкова Михайла Добкіна й Харківської міської ради в результаті розслідування її тимчасовою слідчою комісією їх дій.

Про це повідомила Харківська обласна державна адміністрація.

"Порушень, які були допущені з боку Харківської міської ради й міського голови, досить для оголошення перевиборів", - сказано в повідомленні.

Аваков підкреслив, що питання, які довгий час активно обговорювалися в Харкові, повинні відобразитися відбиття у висновках слідчої комісії Верховної Ради

На думку Авакова, слідча комісія повинна повністю відбити об"єктивний стан справ у Харкові.

Наприкінці лютого Харківська міська рада звернулася до Верховної Ради, із проханням перевірити правдивість висловлювань харківського губернатора Арсена Авакова в його поданні, яке він направив до Ради із проханням призначити дострокові вибори мера й міськради Харкова.

24 грудня 2007 року голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков підписав і направив на ім"я голови Верховної Ради Арсенія Яценюка подання про призначення дострокових виборів Харківського міського голови й міської ради.

У січні створення комісії з розслідування діяльності влади Харкова вже вносилося до порядку денного 2 рази.

7 березня Рада вирішила розслідувати можливі порушення Конституції й законів мером Харкова Михайлом Добкіним і секретарем Харківської міської ради Геннадієм Кернесом, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Харківщини сподівається на перевибори мера за підсумками розслідування його діяльності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі