пʼятниця, 24 серпня 2018 11:45

"Грузія та Україна мають найбільшу європейську перспективу" - з'явилася нова заява Меркель

"Грузія та Україна мають найбільшу європейську перспективу" - з'явилася нова заява Меркель
Die Welt

Канцлер Німеччини Ангела Меркель бачить перед Україною та Грузією велику європейську перпективу. Про це сказала під час нещодавньої зустрічі зі студентами.

"Що стосується політики Німеччини стосовно Східної Європи, то це не нова ініціатива, - передає слова Меркель Грузія Online. – Хайко Маас (міністр закордонних справ Німеччині. – Gazeta.ua) підкреслив, що дуже важливими є хороші стосунки з Росією. Це сусід Євросоюзу. З іншого боку нам потрібно виробити чітку політику стосовно Східної Європи, Грузії, Азербайджану, Вірменії. Зокрема Грузія та Україна мають найбільшу європейську перспективу. Протягом найближчих 10 років ми здійснимо необхідні для цього кроки".

Читайте також: Медовий місяць у шлюбі за примусом - що кажуть ЗМІ про зустріч Путіна та Меркель

18 серпня 2018-го глава Кремля Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели переговори у палаці Мезеберг під Берліном. До цієї зустрічі Путіна не запрошували до Німеччини 5 років.

Зараз ви читаєте новину «"Грузія та Україна мають найбільшу європейську перспективу" - з'явилася нова заява Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі