пʼятниця, 12 травня 2017 11:08

"Грузинська група" під керівництвом Саакашвілі намагається заробити політичний рейтинг, фабрикуючи справу проти мене - Мартиненко

"Грузинська група" під керівництвом Саакашвілі намагається заробити політичний рейтинг, фабрикуючи справу проти мене - Мартиненко
Екс-нардеп Микола Мартиненко сказав, що сьогоднішня акція під стінами Апеляційного суду Києва "проплачена прихильниками, які на базі НАБУ будуватимуть свій політичний проект, а саме - грузинська група". Фото: Главком

"Грузинська група" під керівництвом Міхеіла Саакашвілі та першого заступника директора Національного антикорупційного бюро Гізо Углави намагається заробити собі політичний рейтинг, фабрикуючи справу проти Мартиненка.

Про це заявив сам Микола Мартиненко у п'ятницю перед початком судового засідання в Апеляційному суді м. Києва, де буде розглядатися апеляція НАБУ та САП про обрання щодо нього запобіжного заходу.

"Намір НАБУ посадити мене у СІЗО - це парадигма, в якій працює НАБУ: взяти людину ні за що, посадити в камеру і на цьому піаритися. Це політичний проект під керівництвом грузинської групи. Керує НАБУ, фактично, Углава - найближчий друг Саакашвілі, а політичним проектом займається Саакашвілі. Ситника не існує...", - заявив він.

За його словами, сьогоднішня акція під стінами Апеляційного суду м. Києва "проплачена прихильниками, які на базі Національного антикорупційного бюро будуть будувати свій політичний проект, а саме - грузинська група".

"Їм написали сценарій, заплатили гроші і вони його виконують", - додав Микола Мартиненко.

Крім того, політик зауважив, що попри заяви НАБУ та САП про те, що він нібито має намір втекти, наголосив, що нікуди не втік і вчасно з'явився до суду.

"Я перед вами, нікуди не тікаю і нікуди не збираюсь. Я для себе ще вирішив у 2015 році, склавши депутатський мандат для того, щоб по мені провели правильне чесне розслідування, а не займалися політичними фальсифікаціями, які зараз робить НАБУ", - наголосив Мартиненко.

Разом з тим, коментуючи прогнози щодо сьогоднішнього засідання, Микола Мартиненко вкотре наголосив, що він "впевнений у своїй правоті".

Зараз ви читаєте новину «"Грузинська група" під керівництвом Саакашвілі намагається заробити політичний рейтинг, фабрикуючи справу проти мене - Мартиненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі