пʼятниця, 27 вересня 2013 23:37

Групу Кернеса та Добкіна очікує відсторонення від влади - політолог

Групу Кернеса та Добкіна очікує відсторонення від влади - політолог
Фото: newzz.in.ua

Економічні та соціальні показники Харківської області демонструють неочікувану тенденцію для уряду. Незадовільні оцінки місцевій владі вже прозвучали з вуст урядовців. Про це на своїй сторінці у facebook написав політолог Павло Нусс, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протести в Судані: У ході заворушень затримано 600 осіб

"Більш того, Харків — стратегічний регіон Президента Януковича, який покладає неабиякі надії у 2015 році на виборах Президента. Залишивши групу Кернеса — Добкіна при владі — президент втрачає не тільки авториnет серед харків'ян, але відсотки виборців цього регіону. Більш того, вони є порушниками партійної інструкції, та суперечать генлінії партії стосовно інтеграції. Заяви Добкіна-Кернеса демонструють неготовність України приєднатися до лав ЄС. Тому, на моє переконання, групу Кернеса та Добкіна очікує відсторонення від влади та партійна дискваліфікація. За моєю інформацією, у керівництві Харківської області зацікавлені наближені до Президента люди", — написав Нусс.

Зараз ви читаєте новину «Групу Кернеса та Добкіна очікує відсторонення від влади - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі