пʼятниця, 18 вересня 2009 11:24

Група Кириленка проголосує за бюджет, якщо армії додадуть 8 мільярдів

Група Кириленка проголосує за бюджет, якщо армії додадуть 8 мільярдів

Депутатська група "За Україну!" не дасть жодного голосу за бюджет 2010 року, якщо в ньому не буде передбачено достатньо коштів для фінансування Збройних сил України. Про це на прес-конференції в Тернополі заявив лідер громадського руху "За Україну!" В"ячеслав Кириленко.

"Депутатська група "За Україну!" не дасть жодного голосу на підтримку бюджету-2010, якщо не будуть враховані наші вимоги щодо збільшення фінансування понад усе ЗСУ, незалежної інформаційної політики, гуманітарної політики і всього того, що складає комплекс заходів із захисту національних інтересів за допомогою публічних коштів державного бюджету", - наголосив Кириленко, зауваживши, що "цифри, які запропоновані у проекті держбюджету по цих статтях не відповідають тому мінімуму, який повинен бути врахований".

"Ми переконані, що пропозиція збільшити щонайменше на 8 млрд фінансування ЗСУ, щоб забезпечити хоча б необхідний мінімум фінансування, є цілком слушною і прийнятною", - зазначив народний депутат.

Він також зауважив, що у 2010 році фінансування ЗСУ планується в меншому розмірі, ніж цього року. "Це означає, що знову уваги уряду до національної безпеки і обороноздатності країни немає", - сказав Кириленко.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів запропонував Верховній Раді затвердити державний бюджет на 2010 рік з доходами 284,7 млрд гривень, витратами 324,3 млрд гривень, дефіцитом 46,7 млрд гривень, або 3,97% від внутрішнього валового продукту, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «Група Кириленка проголосує за бюджет, якщо армії додадуть 8 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі