пʼятниця, 11 червня 2010 16:03

Гроші "Мистецького арсеналу" Азаров віддав на літак Януковича

Гроші "Мистецького арсеналу" Азаров віддав на літак Януковича

Кабінет Міністрів виділив Державному управлінню справами зі стабілізаційного фонду 75 млн гривень на підтримку його матеріально-технічної бази за рахунок коштів, передбачених на завершення будівництва Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" (Київ).

Про це йдеться в постанові Кабміну N 420 від 31 травня.

При цьому уряд вніс зміни в державну цільову програму підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, згідно з якою і призначалася ця сума на завершення будівництва "Мистецького арсеналу".

На завершення будівництва за програмою передбачалося виділення 200 млн гривень в 2010 році, проте з урахуванням внесених урядом змін буде виділено 125 млн гривень, але не в 2010, а в 2011 році.

З 75 млн гривень, виділених Держуправлінню справами, 22 млн гривень призначено на дообладнання нового літака А-319 (призначеного для польотів високопосадовців) і технічну підтримку інших повітряних суден державного авіаційного підприємства "Україна".

42,95 млн гривень призначено на проведення протиаварійних, будівельних і ремонтних робіт, модернізацію систем охоронного відеоспостереження і урядового зв"язку, оновлення застарілого устаткування, меблів та інвентаря в будівлях управління санаторно-курортних закладів у Криму.

Решта коштів призначена на капітальний ремонт у приміщеннях будівель управління адміністративними будівлями (4,95 млн гривень), на капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж міжнародного дитячого центру "Артек" (2 млн гривень) і на електрифікацію об"єктів Кримського природного заповідника (3,1 млн гривень).

Нагадаємо, наглядову раду "Мистецького арсеналу" очолює колишній Президент Віктор Ющенко.

У державному бюджеті на 2010 рік на створення цього музейного комплексу передбачено близько 5 млн гривень.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Гроші "Мистецького арсеналу" Азаров віддав на літак Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі