вівторок, 23 квітня 2019 07:54

Гройсман створює нову політичну силу

Гройсман створює нову політичну силу
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що сформує нову політичну силу для участі у виборах до Верховної Ради, які відбудуться восени 2019 року. Фото - скріншот Телеканал ICTV

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що сформує нову політичну силу для участі у виборах до Верховної Ради, які відбудуться восени 2019 року.

З новою командою планує втілювати нові ідеї, заявив в ефірі програми Свобода слова на телеканалі ICTV.

"Однозначно, що це буде політична сила, яка об'єднає в собі людей з гарною репутацією. Людей, які здатні не просто говорити, а реально робити речі, які будуть віддані країні. Я не хочу бути статистом в наступному політичному сезоні, я хочу бути активним, боротися за ідеї та їх впроваджувати. Ідеї є і як їх впроваджувати я теж розумію. Тому буде сформована сила однодумців, з якими ми підемо на вибори і будемо просити мандат довіри у людей ", - сказав Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стабільна гривня і дороги: Гройсман підсумував трирічку свого уряду

Він також наголосив на необхідності змінити виборчу систему до парламентських виборів.

"Якщо ми не змінимо виборчу систему в країні, то фактично новий парламент, який буде обраний на старій системі, через 2-3 місяці буде найбільшим нашим розчаруванням", - додав він.

Політична сила Володимира Гройсмана може отримати до 15% голосів на парламентських виборах, якщо її будуть представляти люди з чистою репутацією. Таке переконання висловив експерт із управління репутацією Борис Тизенгаузен.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман створює нову політичну силу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі