пʼятниця, 19 травня 2017 23:29

Гройсман може отримати "імунітет" ще на один рік - Луценко

Гройсман може отримати "імунітет" ще на один рік - Луценко
Представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко вважає, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман не боїться недовіри. Фото: 112 канал

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман отримає "імунітет" ще на один рік у разі нестачі голосів нардепів у Верховній Раді за недовіру до уряду. Про це в ефірі "Вечірнього прайму" на телеканалі "112 Україна" заявила народний депутат від фракції БПП Ірина Луценко.

"Якщо не визнають звіт уряду, не візьмуть його, то він (Гройсман, - ред.) скаже, що не тримається за свою посаду. Але якщо таких голосів для того, щоб не визнати його роботу, не знайдеться, це означає, що в уряду Гройсмана буде імунітет ще на рік", - заявила Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман пропонує виразити недовіру до уряду

На думку Луценко, своєю пропозицією розглянути питання про довіру або недовіру до уряду Гройсман показує, що не боїться так званої недовіри.

"Своєю заявою Гройсман говорить одне: "Я готовий прийти, я відкритий до публічної дискусії" і прикладом цього є кожен тиждень... Таким чином, Гройсман показує, що він не боїться так званої недовіри, він знає, що у нього в парламенті є підтримка і звіт уряду був зареєстрований в лютому 2017", - заявила нардеп.

19 травня Володимир Гройсман запропонував депутатам Верховної Ради на наступному тижні розглянути питання про довіру або недовіру до його уряду.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман може отримати "імунітет" ще на один рік - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі