понеділок, 20 травня 2019 17:33

Гройсман іде у відставку

Гройсман іде у відставку
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман йде у відставку. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман подасть у відставку на засіданні уряду в середу. Про це він заявив на брифінгу в понеділок.

"Я вирішив подати у відставку одразу після проведення у середу чергового засідання уряду.

За 3 роки роботи уряду мені абсолютно несоромно за те, що нам вдалося зробити і наскільки адекватно ми реагували на ризики, які перед нами стояли. За 3 роки ми не допустили кризи і проблем, які несли б загрозу нашій державності й Україні. Зараз країна в доброму стані", - сказав глава уряду.

Заяву про відставку Гройсман напише 22 травня.

"Після того, як був обраний новий президент, я сказав, що усвідомлюю виклики й можливі загрози, які стоять у майбутньому. Запропонував президенту, парламенту спільно сформувати новий порядок денний і швидко почати приймати рішення, які зроблять Україну сильнішою. Він обрав інший шлях. Вважаю, що сьогодні своєю заявою він узяв на себе всю відповідальність перед загрозами, які є на порядку денному", - додав Гройсман.

Він заявив, що служитиме Україні як член парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розпускає Раду

14 квітня минуло 3 роки, як працює уряд під керівництвом Володимира Гройсмана.

2016-го Верховна Рада призначила його прем'єр-міністром. До уряду ввійшли 6 віце-прем'єрів і 16 міністрів. Керівника Міністерства охорони здоров'я тоді не призначили. Із липня 2016-го його обов'язки виконує ­Уляна Супрун.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман іде у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі