середа, 25 січня 2017 20:00

Гройсман готується до відставки - політолог

Гройсман готується до відставки - політолог
УНІАН

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман готується до можливої відставки. Тому придумав план розвитку країни. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Вадим Карасьов.

"У квітні Кабміну рік. Пропадає імунітет. Гройсман готується до ігор навколо відставки. Місяць-півтора і все почнеться. Зараз потрібно перенаправити увагу", - зауважив експерт.

Великих успіхів в економіці немає, вважає Карасьов.

"Приводів для оптимізу майже немає - якщо не деградація, то депресія. Люди від'їжджають на заробітки у різні країни, не бачать перспективи. Тому краще нові плани, говорити про нові завдання. Коли є план - немає звіту", - зауважив він.

Політолог назвав це "хитрою технологією".

"Такі плани автоматично роблять забутою суспільством стратегію президента "Україна-2020". Бо по ній теж потрібен звіт. Коаліція писала програму у парламенті - теж треба звітувати. А результатів немає", - пояснив Карасьов.

Кабмін хочуть убезпечити від відставки, додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметову зробили пропозицію в Адміністрації президента - ЗМІ

"Є політичні сили, які хочуть дострокових виборів парламенту. Відставка уряду Гройсмана може стати одним із приводів. Кабмін до цього готується. Подивіться календарний графік роботи парламенту у квітні-травні. Коли парламент місяць буде у відпустці. Це зробили спеціально, щоб Верховна Рада взяла паузу. Убезпечити Гройсмана", - сказав політолог.

Володимир Гройсман став прем'єром у квітні 2016-го. Тоді за нього проголосували 257 народних депутатів Верховної Ради.
25 січня заявив, що Кабінет міністрів розробляє план розвитку країни на чотири роки.
Зараз ви читаєте новину «Гройсман готується до відставки - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі