неділя, 04 липня 2010 10:01

Грищенко каже, що в Україні немає проблем із свободою слова

Грищенко каже, що в Україні немає проблем із свободою слова

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко заявив, що в Україні немає жодних проблем із свободою слова.

Про це він сказав, виступаючи на ювілейному самміті "Спільноти демократій", що проходив в польському Кракові, повідомляє прес-служба МЗС.

Міністр також заявив, що "політики, як з числа причетних до влади, так і з опозиційного табору, частіше, ніж в інших розвинених демократичних країнах, беруть участь у ток-шоу в прямому ефірі, які за популярністю переважають інші телевізійні програми", йдеться у повідомленні.

Грищенко зазначив, що зараз в українському суспільстві йде процес закріплення громадянських свобод як пріоритетної цінності для більшості громадян, повідомили у МЗС.

"Цей тренд буде тим стійкішим, чим більше в політиці та інших сферах суспільного життя буде молоді, що є головним носієм відповідних цінностей", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше депутат від НУНС Борис Тарасюк повідомив, що форум "Спільноти демократій" ухвалив резолюцію, в якій закликає до поліпшення політичної ситуації в Україні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Грищенко каже, що в Україні немає проблем із свободою слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі