пʼятниця, 08 серпня 2008 09:01

Гриневецький: "Головне, щоб танки не заглохли на Майдані"

Складно пояснити і знайти вагомі аргументи на користь необхідності проведення військового параду з технікою на 17-ту річницю незалежності

Про це повідомив народний депутат від Блоку Литвина, перший заступник голови парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Гриневецький.

За його словами, комітет з питань нацбезпеки і оборони одноголосно заявив, що немає ніяких переконливих аргументів на користь проведення параду.

Народний депутат також нагадав, що останній парад з військовою технікою був на десятиліття незалежності України.

"Складно пояснити і знайти вагомі аргументи на користь необхідності проведення військового параду на 17-ту річницю Незалежності. Навіть на п"ятнадцяту річницю Незалежності параду з технікою не було", - відзначив Гриневецький.

Він також підкреслив, що гроші на проведення військового параду з технікою не були передбачені в Держбюджеті, і тепер ці кошти будуть узяті з бюджету Міністерства оборони.

"Якщо змавпувати і провести парад, тому що його провела Російська Федерація, то там було що показувати. А ми можемо показати тільки раритет - танки, які ще можуть пофарбувати і завести. Тепер головне, щоб вони не заглохли на головній площі", - резюмував політик, повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Гриневецький: "Головне, щоб танки не заглохли на Майдані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі