понеділок, 17 грудня 2007 16:06

Гриценко затвердив таємний документ про спецпідрозділи

Міністр оборони Анатолій Гриценко затвердив програму розвитку Сил спеціальних операцій. Про це в понеділок повідомляє прес-служба Міноборони.

"Це таємний документ з відповідним грифом, який передбачає новий рівень підготовки та застосування частин і підрозділів спеціального призначення", - зазначив Гриценко.

За словами Гриценка, Програма передбачає нові підходи до тактики застосування частин та підрозділів спеціального призначення, їх практичної підготовки, оснащення новими зразками озброєння та техніки, в тому числі, іноземного виробництва.

Міністр також підписав уточнені формуляри бойових частин, в яких конкретизовані завдання до застосування згідно із Стратегічним замислом застосування Збройних сил України.

"Частини та підрозділи спеціального призначення відповідно мають вищу ступінь готовності, і їх розвиток є пріоритетом, у тому числі з точки зору фінансування", – підкреслив Гриценко.

За його словами, затвердження програми стало результатом 6-місячної роботи, до якої було залучено кращих фахівців Генерального штабу, Сухопутних військ Збройних Сил України, Головного управління розвідки та структурних підрозділів Міноборони України, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко затвердив таємний документ про спецпідрозділи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі