пʼятниця, 07 березня 2008 09:40

Гриценко за зняття депутатської недоторканності разом з президентською

Гриценко за зняття депутатської недоторканності разом з президентською
Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Анатолій Гриценко готовий підтримати скасування недоторканності депутатів парламенту одночасно з недоторканністю Президента й суддів.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "1 + 1" увечері 6 березня.

"Я підтримаю й проголосую за скасування або різке обмеження недоторканності, якщо це буде стосуватися депутатів, президента й суддів. Я не проголосую тільки за скасування депутатської недоторканності", - сказав він.

На думку Гриценка, передвиборне гасло НУНС "Закон один для всіх" повинне стосуватися не лише депутатів, а й інших високопосадовців.

Фракція Партії Регіонів у Верховній Раді готова проголосувати за одночасне скасування недоторканності Президента, суддів і депутатів.

6 березня Рада відмовилася внести до порядку денного пленарного засідання законопроекти з внесення змін до Конституції в частині обмеження депутатської недоторканності - не вистачило 7 голосів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко за зняття депутатської недоторканності разом з президентською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі