вівторок, 25 грудня 2007 09:49

Гриценко відповів Ющенку

Президент України Віктор Ющенко не розуміє ні армії, ні реформ, які в ній відбуваються.

Про це сьогодні сказав екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, коментуючи слова Ющенка щодо зменшення рівня бойової готовності в армії.

"Якби йшлося про професійну дискусію, я міг би наводити десятки аргументів, що підтверджують підвищення боєздатності Збройних сил і системний характер змін на краще. Але оскільки про фаховий підхід не йдеться, обмежусь коротким зауваженням", - сказав Гриценко.

"На жаль, за три роки Президент так і не зміг зрозуміти ні армії, ні змісту та глибини тих реформ, які в ній проводяться", - підкреслив він. "Можливо, тому рівень довіри до армії в суспільстві багатократно перевищує рівень довіри до Верховного головнокомандувача", - додав він.

Учора, 24 грудня, Ющенко під час представлення новопризначеного міністра оборони України Юрія Єханурова заявив, що "точка падіння боєготовності Збройних сил досягнута", і що "нижче нинішнього рівня боєздатності Збройні сили вже не будуть опускатись".

Водночас 10 листопада Ющенко, перебуваючи у президентському полку, схвально охарактеризував діяльність керівництва Міноборони, зауваживши, що в цьому відомстві порядок, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко відповів Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі