вівторок, 28 жовтня 2008 12:47

Гриценко відмовився від свого політичного проекту

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко заявляє, що зараз не працює над створенням політичної партії. Як повідомили у прес-службі голови комітету, таку заяву Гриценко зробив, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я зараз не працюю над створенням політичної партії і свідомо відхилив уже чотири пропозиції очолити одну з існуючих партій", - підкреслив Гриценко.

Натомість, за його словами, він працює в іншому напрямі: "об"єднання людей з різних партій або безпартійних, на принципах професійності, результативності в роботі, активної громадянської позиції, на принципах "здорового глузду", без вузькопартійних або надуманих ідеологічних кліше".

"Ви можете назвати серед існуючих 153 партій хоча б три-чотири з чіткою ідеологічною платформою? І я не можу, і не хочу витрачати на це час", - зазначив Гриценко.

На його переконання, об"єднувати має інше – робота кожного на своїй ділянці, в рамках єдиної спільної мети.

"Такою метою я бачу: перше - підвищення стандартів та якості життя, і друге - безпека в широкому плані - людини, сім"ї, домівки, довкілля, бізнесу (у кого він є), держави", - наголосив Гриценко.

Як повідомлялося, в інтерв`ю журналу "Фокус" (N 42 від 17 жовтня 2008 року) Гриценко заявляв, що політична сила, з якою він планує взяти участь у дострокових парламентських виборах, боротиметься за третє місце на виборах.

На запитання про політсилу, з якою він планує піти на дострокові парламентські вибори, Гриценко зазначив, що "це буде нова політична сила". "Я не піду на вибори з жодною партією або блоком із нинішнього складу парламенту. Не бачу можливості реалізувати свій потенціал і своє бачення шляхів розвитку країни в умовах диктату", - сказав депутат.

При цьому політик не назвав імен своїх потенційних політичних партнерів. "Сьогодні їх не назву, оскільки переговорний процес не закінчено, а робити передчасні заяви без згоди партнерів вважаю неетичним. Як тільки домовимося – відразу про все дізнаєтесь: будуть названі й партії, що формують блок, і прізвища ", – сказав Гриценко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко відмовився від свого політичного проекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі