неділя, 06 квітня 2014 02:46

Гриценко відмовився від держохорони

Гриценко відмовився від держохорони
Анатолій Гриценко. Фото: dt.ua

В умовах кризи і зовнішньої загрози настав час українським політикам відмовитися від послуг державної охорони і перейти від мови популізму до конкретних дій.

Таку думку висловив в ефірі телеканалу "112 Україна" народний депутат, кандидат у президенти України Анатолій Гриценко.

"Мене не треба охороняти. Я вирішив, що навіть зараз, у статусі кандидата на посаду президента, письмово відмовитися від державної охорони. Нехай вони охороняють, кого хочуть", - сказав нардеп.

Гриценко додав, що дії нинішньої влади цілком виправдані, а прем'єр-міністр не боїться говорити на публіку про непопулярні реформи . Однак кандидати в президенти все ще продовжують "обіцяти все і всім".

"Потрібно віддати належне: уряд перестав говорити мовою популізму. Перестав обіцяти всім і все. Триває пошук балансу бюджету - це плюс. Я зараз не чую з вуст Яценюка популізму. Це дуже добре", - підкреслив політик.

"Але, на жаль, від тих, хто йде на вибори від цієї партії, я чую знову: все і всім. Досить вже обманювати народ. Особливо - під час виборів", - додав Гриценко.

Крім того, він зазначив, що вибори президента в 2014 році суттєво відрізняються від попередніх — більшість кандидатів не є представниками криміналітету.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко відмовився від держохорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі