середа, 24 вересня 2008 14:57

Гриценко: У Криму активно і відкрито діють сили, які зацікавлені у дестабілізації ситуації

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко вважає, що у Криму активно і досить відкрито діють сили, які зацікавлені у дестабілізації ситуації в Україні.

Політик підкреслив, що Крим - це територія, на якій "перетнулися інтереси України з іншими державами - і з Росією, і з Туреччиною". "У Криму активно і досить відкрито діють сили, які зацікавлені у дестабілізації ситуації, і очевидно, що їхні дії підтримуються ззовні. У цій ситуації повинна посилитися роль українських спецслужб, які повинні рішуче протидіяти будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію", - заявив він.

При цьому депутат зазначив, що українські спецслужби "дуже політизуються, депрофесіоналізовані.., і зараз спецслужби більше зайняті переслідуванням опонентів Президента". "Зараз не заяви потрібно робити. У Криму слід проводити щоденну системну роботу щодо підйому економіки та соціальної сфери, щодо реалізації програм розвитку автономії. Щоб люди, які живуть у Криму, відчували, що вони - громадяни Української держави і пишалися цим", - підсумував Гриценко, повідомляє "ЛІГА".

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: У Криму активно і відкрито діють сили, які зацікавлені у дестабілізації ситуації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі