вівторок, 10 червня 2008 09:14

Гриценко розповів, як домовився з Ющенком про свою посаду, а Балога завадив

Гриценко розповів, як домовився з Ющенком про свою посаду, а Балога завадив
Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Анатолій Гриценко вважає Секретаріат Президента причетним до того, що Президент Віктор Ющенко не призначив його міністром оборони.

Про це він заявив в інтерв"ю інтернет-виданню "Українська правда".

Гриценко заявив, що Ющенко пропонував йому брати участь у парламентських виборах у першій п"ятірці блоку НУНС і пообіцяв, що після виборів він залишиться на посаді міністра оборони.

"Я відразу сказав Ющенку, що раніше не балотувався, ніколи не був і не хотів би бути депутатом. Президент підтвердив, що після виборів я залишуся на посаді міністра оборони", - сказав він.

Депутат також заявив про домовленість з Ющенком про те, що після виборів Ради міністр оборони одночасно буде обіймати посаду віце-прем"єр-міністра, координувати оборонно-промисловий комплекс.

"Так було погоджено. Після цієї розмови Президент запросив Балогу й сказав, щоб він зафіксував це рішення", - заявив Гриценко.

При цьому він вважає Главу Секретаріату Віктора Балогу причетним до непризначення його міністром оборони.

"І Балога, й інші працівники секретаріату приклали свою руку. Але, якщо відверто, я радий тому, що зараз не міністр оборони. І якби президент змінив своє рішення, я б не повернувся в Міноборони", - сказав депутат.

Гриценко також зазначив, що очікував, що Ющенко порушить домовленість.

В 2005-2007 роках Гриценко був міністром оборони.

18 грудня 2007 року Ющенко призначив Юрія Єханурова міністром оборони.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, як домовився з Ющенком про свою посаду, а Балога завадив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі