неділя, 16 вересня 2007 16:10

Гриценко: "Не Януковичу вчити мене"

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що прем"єр Віктор Янукович хоче бачити його у відставці через те, що він не голосував за проект бюджету і не дав згоди на проведення мітингу на об"єкті Міноборони.

Так він прокоментував заяву Януковича в інтерв`ю журналу "Кореспондент" про те, що Гриценко мав би подати у відставку, повідомляє прес-служба "Нашої України – Народної самооборони".

"Не Віктору Януковичу вчити мене принципам моралі, мужнім вчинкам і відповідальності. Віктор Янукович ні для мене, ні для українського суспільства не є незаперечним моральним авторитетом", - зазначив міністр.

Однією з можливих причин, які спонукали Януковича заявити про необхідність відставки міністра оборони, Гриценко вважає те, що в ході виборчої кампанії він досить різко критикує Партію регіонів за обіцянки, яких вона реально не зможе виконати.

Гриценко розповів, що "на засіданні уряду, дивлячись у вічі Януковичу і іншим членам уряду від ПР, він говорив, що треба перестати дурити людей".

"На цьому засіданні уряду, я був єдиний із присутніх, хто не підтримав проект бюджету. І ніколи не підтримаю, тому що цей документ не бачив і не читав жоден з членів уряду", - стверджує він.

"Іншою можливою причиною такої різкої заяви я вважаю те, що 13 серпня я відмовив Віктору Януковичу і не дав згоди на проведення мітингу під час його передвиборчого туру до Сумської області на державне підприємство міністерства оборони "Авіакон" у Конотопі", - сказав Гриценко.

Він висловив думку, що замість того, щоб робити різкі заяви через ЗМІ, Янукович повинен особисто з міністром оборони обговорити всі питання, які його хвилюють. "Я готовий з ним обговорити їх особисто у будь-якому форматі, бажано в присутності ЗМІ", - сказав Гриценко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: "Не Януковичу вчити мене"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі