четвер, 24 квітня 2008 10:44

Гриценко: "Янукович міг би відмовитися від президентських амбіцій в обмін на прем"єрство"

Гриценко: "У Ющенка немає шансів перемогти на виборах Президента-2010"

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Анатолій Гриценко вважає, що у Віктора Ющенка, котрий нині займає пост глави держави, практично немає шансів перемогти на виборах Президента в 2010 році.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Дело".

"У першу чергу на вибори орієнтований Президент, хоча зі згаданої трійки (Ющенко, Тимошенко і Янукович) сьогодні в нього практично немає шансів", - сказав він.

Гриценко вважає, що багато членів Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", як і громадяни, будуть підтримувати кандидатуру Ющенка.

"Але для перемоги на виборах цієї підтримки недостатньо", - вважає він.

"Янукович кривить душею, коли говорить, що йому некомфортно в опозиції"

На думку парламентарія, Ющенко, як і прем"єр-міністр Юлія Тимошенко й лідер фракції Партії регіонів у Раді Віктор Янукович, на сьогодні зосередили всі свої зусилля на перемозі в кампанії з виборів Президента, що негативно позначається на економіці держави.

"Якби Ющенко, Тимошенко і Янукович менше думали про президентство або канцлерство, вони могли б дозволити собі більше попрацювати на країну, об"єднати зусилля й разом зайнятися вкрай необхідними реформами", - сказав він.

Депутат зазначає, що, незважаючи на заяви прем"єра про те, що вона не має наміру брати участь у виборах, їй ніхто не вірить.

"Янукович кривить душею, коли говорить, що йому некомфортно в опозиції. Думаю, він міг би відмовитися від ілюзорних президентських амбіцій в обмін на прем"єрський пост уже сьогодні", - сказав він.

27,8% опитаних Центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова в період з 11 по 17 квітня готові проголосувати за Януковича на виборах Президента.

При цьому за Тимошенко готові проголосувати 25,3% опитаних, а за Ющенка - 11,6%, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: "Янукович міг би відмовитися від президентських амбіцій в обмін на прем"єрство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі