четвер, 11 грудня 2008 12:12

Гриценко провів свій з"їзд

Всеукраїнська громадська організація "Громадянська позиція" обрала своїм головою народного депутата, члена фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Анатолія Гриценка.

Таке рішення було ухвалене сьогодні на засновницькому з"їзді організації, що проходить в Києві.

З"їзд також затвердив статут організації і обрав раду організації.

На засновницькому з"їзді Гриценко виступив з доповіддю. Зокрема, він відзначив, що метою "Громадянської позиції" є об"єднання людей з активною позицією, професіоналів в різних галузях, які мають системне бачення проблем і знають шляхи їх вирішення.

Крім того, Гриценко повідомив, що метою організації також є розробка концепції і програми розвитку пріоритетних галузей економіки країни, формулювання пріоритетних і ключових завдань зовнішньої і внутрішньої політики країни і виступ з відповідними законодавчими ініціативами, зокрема щодо змін до Конституції.

За словами депутата, "Громадянська позиція" приділятиме першочергову увагу розробці антикризових заходів з метою збереження робочих місць, вирішення соціальних проблем громадян і створення передумов для постійного економічного розвитку, пише proUA.
Зараз ви читаєте новину «Гриценко провів свій з"їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі