четвер, 18 жовтня 2007 09:03

Гриценко проти ідеї Тимошенко, тому що знає позицію Ющенка

Міністр оборони України Анатолій Гріценко наполягає на тому, що Збройні сили повністю перейдуть на контрактну основу служби у 2010 році.

"Вам відома моя позиція з цього питання, а мені відома позиція глави держави - Верховного Головнокомандуючого Збройних сил. Відповідно до затвердженої президентом державної програми ("Розвиток Збройних сил"), українська армія стане на 100 % контрактною у 2010 році", - сказав він у інтерв"ю агентству, коментуючи можливість зміни термінів переходу на контракт і відміни призову на термінову службу в армії.

"Щодо відміни призову  з 1 січня 2008 року, я можу лише відзначити, що з таким же успіхом можна парафувати договір про відміну трьох законів Ньютона", - відзначив Гриценко.

17 жовтня 2007 р. БЮТ і НУНС оприлюднили текст коаліційної угоди про створення демократичної коаліції, у якій передбачено положення про те, що з 1 січня 2008 року в Україні буде відмінений призов на термінову службу у Збройні сили.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко проти ідеї Тимошенко, тому що знає позицію Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі