понеділок, 01 грудня 2008 12:25

Гриценко пропонує скасувати опозицію

Гриценко пропонує скасувати опозицію
Глава парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко пропонує на час кризи заборонити опозицію у Верховній Раді України.

Як повідомили в пресс-офісі Гриценка, політик відзначив: "У парламенті необхідно створити будь-яку більшість, призначити технічних спікерів і заборонити опозицію. Не заборонити буквально законом, але виходячи з внутрішньої мотивації. В умовах кризи не можна бути в опозиції до своєї власної економіки".

"Усі - ліві і праві, біло-червоні і біло-сині, малинові і помаранчеві - повинні підставити плече. Також необхідно пройтися залізною мітлою по кадрах. Це стосується і уряду, і Нацбанку, і прокуратури, і губернаторів. Буквально протягом десяти днів необхідно призначити людей, які не мріятимуть про вибори і уміють працювати. Головна мета - збереження робочих місць і створення нових", - підкреслив Гриценко.

За його словами, "за офіційною статистикою, починаючи з 3 листопада, щодня звільняють п"ять-шість, а зараз вже і сім тисяч чоловік". "Якщо додати відправлених до примусових відпусток і тих, кого перевели з дво-, тризмінної роботи на роботу два-три дні на тиждень, то вийде "дивізія" безробітних щодня, - підкреслив народний депутат.

- За оцінками правоохоронців і експертів, один відсоток зростання безробіття призводить до підвищення рівня злочинності на 5-6%. Це - проблема національної безпеки".

"Якщо три політики - Ющенко, Тимошенко, Янукович, - нарешті, не домовляться, тоді ситуація розвиватиметься за двома сценаріями. Або на межі прірви стоять Ющенко, Тимошенко, Янукович і дивляться, що там внизу робить народ України, або на межі прірви стоїть народ України і дивиться, що внизу роблять політики", - прогнозує Гриценко, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко пропонує скасувати опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі