середа, 19 березня 2008 20:57

Гриценко прогнозує приєднання України до ПДЧ в НАТО в грудні

Член фракції "НУ-НС", голова парламентського комітету з нацбезпеки й оборони Анатолій Гриценко прогнозує приєднання України до плану дій із членства в НАТО в грудні.

Про це він сказав журналістам у середу.

"Я не думаю, що в Бухаресті буде прийнято однозначне рішення про приєднання України до ПДЧ. По-перше, через обставини внутрішнього характеру в Україні", - зазначив Гриценко.

За його словами, на саміті НАТО в Бухаресті, швидше за все, буде ухвалено рішення про підтримку наміру України приєднатися до плану дій із членства в НАТО.

"І можливо, буде визначено час ухвалення остаточного рішення. Варіант - десь грудень місяць цього року або інший строк", - підкреслив Гриценко.

Як відомо, 14 березня президент Віктор Ющенко висловив переконання в приєднанні України до плану дій із членства в НАТО на саміті альянсу в Румунії.

У січні Україна попросила країни-членів НАТО розглянути можливість її приєднання до плану дій із членства в організації на Бухарестському саміті, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко прогнозує приєднання України до ПДЧ в НАТО в грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі