пʼятниця, 12 вересня 2008 12:43

Гриценко порадив Ющенку відмовитися від ПДЧ

Україні слід в нинішній ситуації відкликати заявку на отримання Плану дій з придбання членства в НАТО. Таку думку під час робочої поїздки до Харкова висловив голова парламентського комітету з національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Як повідомляє "DeutscheWelle", замість цього екс-міністр оборони пропонує більше уваги, зокрема в співпраці з НАТО, приділити "замороженим" регіональним конфліктам.

Вірогідність збереження коаліції у Верховній Раді Анатолій Гриценко оцінює як мізерну. В умовах внутрішньої кризи, на його думку, зменшуються, і можливості української влади консолідовано відстоювати вступ в НАТО.

"Я зараз би відкликав заявку на план дій щодо придбання Україною членства в НАТО і запропонував би змінити порядок денний зустрічі "Україна-НАТО" в грудні. Краще розглянути питання регіональної безпеки, які в даний час актуальні після того, що відбулося на Кавказі", - переконаний політик.

Таких осередків напруженості, за словами Гриценка, досить багато, і вони загрожують спалахами "за ефектом доміно". Незважаючи на необхідність відкласти питання про План дій з придбання членства в НАТО, екс-міністр оборони переконаний, що в майбутньому Україні слід стати членом Альянсу, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко порадив Ющенку відмовитися від ПДЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі