четвер, 24 травня 2007 10:43

Гриценко поголив бороду, яку носив 6 років

Міністр оборони України Анатолій Гриценко дотримав слова і після виплати військовослужбовцям підвищеного грошового забезпечення поголився. Проте поголив бороду, але залишив вуса.

Про це міністр сказав в літаку, прямуючи до Полтави.

"Я колишній військовий? Офіцерська етика передбачає вагу слова. Я дав слово і повинен це робити", - сказав Гриценко.

"Я дав слово офіцера на колегії Міноборони, що зроблю все від мене залежне для того, щоб вирішити критично важливе питання підвищення грошового забезпечення для військовослужбовців – воно вирішено з 1 квітня", - підкреслив міністр.

Гриценко повідомив, що отримав доповідь, відповідно до якої військовослужбовці всіх військових частин отримали підвищене грошове забезпечення.

Він зазначив, що той незначний дискомфорт, який пов"язаний зі зміною зовнішності та деякою мірою стилю життя не співставний з тим успіхом, який вдалося досягти. При цьому він відзначив, що носив бороду 6 років.

Уряд прийняв рішення про збільшення з 1 квітня грошового забезпечення для військовослужбовців.

Згідно з постановою, передбачені наступні параметри грошового забезпечення: контрактник – 1000 грн., прапорщик – 1200 грн., старший прапорщик – 1360 грн., лейтенант – 1580 грн., старший лейтенант 1680 грн., капітан – 1800 грн., майор – 1900 грн., підполковник – 2000 грн., полковник – 2200 грн., генерал-майор – 4600 грн., генерал-лейтенант – 5000 грн, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко поголив бороду, яку носив 6 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі